Friday, July 17, 2009

Cu lumea-n cap - Malta3



Pentru toti cei care nu au avut posibilitatea de a viziona emisiunea de data trecuta aveti acum ocazia sa aruncati un ochi peste minunatul taram al Maltei . Sambata nu pierdeti o noua emisiune " Cu lumea-n cap" si veti calatori din nou alaturi de mine si Sasca , prin intermediul camerei de luat vederi . Asadar nu ne lasati singuri si veniti in numar cat mai mare . "Plecarea" spre Malta 3 are loc la 11. 30 . Sfatul meu e sa "veniti " cu 10 minute mai devreme.


Have fun. We did.


Thursday, July 2, 2009

CU LUMEA-N CAP - MALTA !!!







Incepand cu saptamana aceasta puteti sa va delectati cu una dintre cele mai uimitoare destinatii de vacanta ,MALTA .Un adevarat muzeu in aer liber, un loc unde aveti pe o suprafata cat cea a Bucurestiului frumuseti naturale ,vestigii si monumente istorice , biserici facatoare de minuni ,una dintre cele mai limpezi si mai curate ape din Mediterana , soare (mult soare) si viata de noapte . Un loc unde dragostea pluteste in aer oriunde ai intoarce capul. Prietenii stiu de ce !!! :))

Asadar nu pierdeti sambata emisiunea "Cu lumea-n cap !" si fiti alaturi de mine si Sasca , Florin Sasca :) ,in aventura noastra din Malta numai pe PRIMA TV de la ora 11.30 .


Sfatul meu e sa dati drumul la televizor incepand cu ora 11.20 :). Vorbesc serios.


Have fun !!! We did .